Reacties

Hier kun je ervaringen of reacties op deze site lezen. Wil je iets melden laat het ons dan weten via contact of aan info@nieuwlied.nlEerder heb ik al eens laten weten dat wij in onze kerk af en toe het lied "Laat mij kijken met uw ogen" zingen.
Ik bezoek soms deze site en bekijk de nieuwe liederen. Vorige week werd ik aangenaam verrast door de nieuwe woorden op Amazing Grace. We hebben de tekst direct in de dienst gebruikt na de viering van het avondmaal. Dat vormde een heel krachtige combinatie. Dat komt ook doordat de tekst goed in elkaar zit. Zonde, genade en nieuw leven komen achtereenvolgens aan de orde en worden ook concreet gemaakt. Het lied onderstreepte als het ware de symboliek van het avondmaal. Het was prachtig.   Gods zegen, Nanda.


 

Eerst en vooral gefeliciteerd met u nieuwe site. Ik vind het formidabel en verzorgd, vooral ook de verschillende soorten muziek, zowel opgewekt als verdrietig. Ik gebruik af en toe van uw liederen in de eucharistievieringen en heb daar tot nu toe hele positieve reacties op, zowel op de tekst als op de muziek. Hopend tot binnenkort met nog meer muziek.

Martine uit België. 

Mijn man en ik hebben een christelijke gezinscamping in Tsjechië. Ons tweede
seizoen mochten we de familie Leenman hier ontvangen. Filip Leenman vroeg of
hij als bijdrage aan de zondagsdienst “het Zegenlied” mocht aanleren. Na
veel enthousiaste reacties zijn we dit lied de rest van dat seizoen, maar ook
de andere jaren in de diensten blijven zingen. Zelf vind ik het een
schitterend afsluitlied in een dienst, als je het je broeder en zuster
toezingt/bid dan kun je elkaar op een bijzondere manier bemoedigen. Men
sluit het lied in hun hart. Er zijn ondertussen al heel wat kopietjes met
bladmuziek van het zegenlied weggegeven aan mensen die het in hun gemeenten
willen zingen. Een hele leuke vraag, die ik meerdere malen heb gehad; waarom
staat dit lied niet in de opwekkingsbundel?

Hartelijke groet,
Annette Louwsma
Camping Letni Den


 

 

 

Geweldig, mooi, fantastisch. Van harte gefeliciteerd met de nieuwe website! Ik ben erg onder de indruk. Op alle fronten ziet het er erg goed verzorgd uit. En zeker niet te vergeten het doel van je site. Een heel mooi initiatief. Ik zal er dankbaar gebruik van maken en ben blij met jouw liederen. Ze zijn voor mij zeker (al) van waarde (geweest). Dank daarvoor (en dank aan God). Hartelijke groet en Gods zegen, Hans


 

 

Heel erg bedankt voor je snelle reactie. Vanavond ben ik nog even naar je site geweest en een aantal psalmen spraken me ook zeer aan. Het toegankelijke gitaarspel in combinatie met de mooie teksten is iets wat ik erg kan waarderen. Het nummer voor Pasen gaan we na de overdenking spelen.


 

 

Je site ziet er erg mooi uit! Ik ben blij dat je liederen ter beschikking wilt stellen en ik verwacht dat wij als kerk daar zeker gebruik van gaan maken. Het lied dat je schreef voor de Micha-campagne (Laat mij kijken met uw ogen) hebben we ook meerdere keren gezongen.


 

 
Zojuist las ik op oneway.nl over uw site. Een goed initiatief. Ik hoop, dat velen zich zullen aansluiten. Zelf schrijf ik ook wel eens gedichten (voor zover de tijd het toelaat), maar ik vraag me af of ze op muziek gezet kunnen worden. Hoewel we in onze gemeente alleen liederen zingen bij bijzondere diensten, ben ik blij met deze site. Vooral omdat bij heel veel liederen vragen zijn te stellen qua inhoud, diepgang, muzikale kwaliteit en theologisch evenwicht.