De nieuwe cd is klaar!

'De Boom van Leven' is de titel. Hij bevat 12 Nederlandstalige nummers met als thema geloof, hoop en liefde.
Naast een aantal liederen van Nieuwlied zoals 'Twee worden één', 'Moment van afscheid' en 'Morgenster' staan er ook een aantal persoonlijke liederen op.
Het themalied 'De Boom van Leven' is bij diverse optredens heel goed ontvangen. Dit lied heb ik gemaakt naar aanleiding van een gedicht van mijn vader en een aantal jaren geleden als vaderdagscadeau aan hem gegeven.
De cd sluit af met een acoustische versie van het bekende 'Zegenlied', nu in een jullie-versie zoals deze vaak op bruiloften wordt gezongen.
Er hebben diverse andere muzikanten aan de cd meegewerkt, waaronder Hans Riphagen op piano, Warmolt Tonckens op accordeon, Gabor Locht op viool en Erik Jansen op de Ierse fluit.
Dit geeft de cd over het geheel genomen een acoustische sfeer, hoewel er ook twee nummers met electrische gitaarpartijen op staan. De mastering en advies voor het mixen is gedaan door Jozua Koffeman

Hier kun je deze CD gratis te downloaden.

 

CD voorkant  CD achterkant

De cover pfd is hier te downloaden.

 

Als je een echte cd met doosje wilt van dit project dan kun je deze bestellen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , de prijs is 10 euro, alle opbrengsten gaan als gift naar Tear