CD-2009

De nieuwe CD van Nieuwlied is klaar! 'Vrij om te leven' is de titel. Er hebben 16 mensen van de Rank uit Utrecht aan meegewerkt, waaronder Hans Riphagen op piano, Hessel Solie en Pieter Vernhout op electrische gitaar en Johannes Verelst op bas. Er staan duetten op van twee echtparen; Mariƫtte en Hanno Bevelander en Annemieke en Matthijn Buwalda en nog andere zangers hebben een bijdrage geleverd. Een deel van de mix en de mastering is gedaan door Jozua Koffeman.

De 12 liederen van deze CD gaan over de vrijheid die we door Gods genade mogen ontvangen. We zijn vrij om het goede te doen en Zijn liefde door te geven.

De teksten, bladmuziek en luistervoorbeelden van de liederen zijn op deze site terug te vinden. Hieronder een compilatie van de liedjes om een idee te krijgen hoe de CD klinkt.

De CD is te bestellen door 10 euro over te maken op rekening 369110900 t.n.v. F.Leenman,met de vermelding CD: Vrij om te leven. Stuur daarnaast ook een mail met het adres aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. dan wordt de CD toegestuurd.

CD voorkant CD binnenkant CD achterkant